
BRINGEBÆRKAKE MED OSTEKREM OPP.12STK
6675268
Mørdeigsbunn med ostekrem (33%) mellom lag av sukkerbrød, dekket med bringebær og glasur, kanten pyntet med ristede og hakkede mandler. Anbefalt tining: Ta det frosne produktet ut av emballasjen. Tin hele produktet i kjøleskapet (6-7°C) i ca. 14 timer. Oppbevaring: Oppbevar den tinte kaken i kjøleskap (4-6°C) og bruk den innen 48 timer
Available
Energy kj per 100ml | 0.00 |
---|---|
Energy kcal per 100ml | 0.00 |
Fat (total) per 100ml | 0.00 |
- Saturated fatty aids per 100ml | 0.00 |
- Monounsaturated fatty acids per 100ml | 0.00 |
- Polyunsaturated fatty acids per 100ml | 0.00 |
Carbohydrates per 100ml | 0.00 |
- Sugars per 100ml | 0.00 |
Dietary fiber per 100ml | 0.00 |
Protein per 100ml | 0.00 |
Salt per 100ml | 0.00 |
ContainsCan contain traces of
Molluscs | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fish | ||
Gluten | ||
Barley gluten | ||
Havre gluten | ||
Wheat gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rye gluten | ||
@EPD:SpeltWheatGrluten | ||
Lupins | ||
Milk | ||
Nuts | ||
Hazel nuts | ||
Cashew nuts | ||
Macadamia buts | ||
Almonds | ||
Para nuts | ||
Peanuts | ||
Pecan nuts | ||
Pistachio nuts | ||
Walnuts | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
SesameSeeds | ||
Shellfish | ||
Soya | ||
Sulpher or sulfites |