
GRANA PADANO DOP 12M, CA.4KG
3513041
Grana Padano har også en lang historie som går tilbake flere århundrer i Italia. Den ble opprinnelig produsert av benediktinermunker i middelalderen, spesielt i Po-dalen i Nord-Italia. Den tradisjonelle produksjonsmetoden har blitt videreført og perfeksjonert gjennom generasjoner. Grana Padano er også en hard, umoden ost som er laget av kumelk. Den er kjent for sin kornete tekstur og mildere smak sammenlignet med Parmigiano Reggiano. Melken som brukes i produksjonen må komme fra kyr som beiter på en bestemt type gress i de angitte regionene. Osten modnes i minst 9 måneder, men mange varianter modnes i lengre tid for å oppnå en mer utviklet smak.
På lager
Energi kj pr 100g | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100g | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 0.00 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
- Enumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
Karbohydrater pr 100g | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100g | 0.00 |
Kostfiber pr 100g | 0.00 |
Protein pr 100g | 0.00 |
Salt pr 100g | 0.00 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |