
PARMESAN REGGIANO DOP 24MND CA 1KG
3195601
Parmigiano reggiano (DOP) ost lagret i min. 24 mnd. Parmigiano Reggiano har en lang historie som går tilbake flere hundre år i Italia. Den ble opprinnelig produsert i områdene Parma, Reggio Emilia, Modena, og deler av Mantova og Bologna. Den tradisjonelle produksjonsmetoden har blitt bevart gjennom generasjoner. Parmigiano Reggiano er en hard, umoden ost som er laget av kumelk. Den er kjent for sin karakteristiske kornete tekstur og kraftige smak. Produksjonsprosessen er nøye regulert og strengt kontrollert. Melken må komme fra kyr som beiter på en bestemt type gress i de spesifikke regionene som er angitt av beskyttelsesmerket «Denominazione di Origine Protetta» (DOP).
På lager
Energi kj pr 100ml | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100ml | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100ml | 0.00 |
- Mettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
- Enumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
Karbohydrater pr 100ml | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100ml | 0.00 |
Kostfiber pr 100ml | 0.00 |
Protein pr 100ml | 0.00 |
Salt pr 100ml | 0.00 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |