Skip to main content

PARMESAN REGGIANO DOP 24MND CA 1KG

3195601

Parmigiano reggiano (DOP) ost lagret i min. 24 mnd. Parmigiano Reggiano har en lang historie som går tilbake flere hundre år i Italia. Den ble opprinnelig produsert i områdene Parma, Reggio Emilia, Modena, og deler av Mantova og Bologna. Den tradisjonelle produksjonsmetoden har blitt bevart gjennom generasjoner. Parmigiano Reggiano er en hard, umoden ost som er laget av kumelk. Den er kjent for sin karakteristiske kornete tekstur og kraftige smak. Produksjonsprosessen er nøye regulert og strengt kontrollert. Melken må komme fra kyr som beiter på en bestemt type gress i de spesifikke regionene som er angitt av beskyttelsesmerket «Denominazione di Origine Protetta» (DOP).

På lager

Ingredients

Upasteurisert kumelk, salt, animalsk løpe.
Product owner name
La Salumeria
Minimumstemperatur(C)
Maksimumstemperatur(C)
GTIN
Opprinnelsesland
Antall