
PESTO GENOVESE LA FAVORITA 1KG
1000876
Basilikumpesto lages tradisjonelt med fersk basilikum, pinjekjerner, hvitløk, Parmigiano-Reggiano eller Pecorino Romano ost, ekstra jomfruolivenolje og salt. Imidlertid kan andre urter som persille, koriander eller rucola brukes, og forskjellige typer nøtter som valnøtter eller cashewnøtter kan erstatte pinjekjerner. Pesto brukes ofte som saus til pasta, spesielt til retter som linguine eller trofie, men det kan også brukes som smakstilsetning til andre retter som pizza, salater, sandwicher, og til og med som en marinade til kjøtt eller fisk.
På lager
Energi kj pr 100g | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100g | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 0.00 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
- Enumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
Karbohydrater pr 100g | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100g | 0.00 |
Kostfiber pr 100g | 0.00 |
Protein pr 100g | 0.00 |
Salt pr 100g | 0.00 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |