Skip to main content

TAGLIATELLE NIDO 500G GAROFALO

1163054

Tagliatelle er kjennetegnet av sin lange, flate form. Den er bredere enn spaghetti, men smalere enn fettuccine. Tradisjonelt er tagliatelle laget med durumhvete og vann, men noen oppskrifter kan også inkludere egg for en ekstra rik smak og gulaktig farge. Tagliatelle har en fast tekstur og koker til en al dente konsistens, noe som betyr at den har en litt fast tyggemotstand. Tagliatelle har sin opprinnelse i Emilia-Romagna-regionen i Nord-Italia, spesielt i byen Bologna. Ifølge legenden ble tagliatelle oppfunnet på 1500-tallet av kokken Zafirano fra Bologna i anledning av bryllupet til en av byens adelsmenn, Antonio Lancellotti, og Ludovico Sforza, hertugen av Milano. Formen på tagliatelle ble inspirert av brudens lange blonde hår, og den ble presentert som en gest av kjærlighet og hyllest.

På lager

Ingredients

DURUM HVETE, SEMULE, VANN
Product owner name
FOODBROKER AS
Minimumstemperatur(C)
Maksimumstemperatur(C)
25°
GTIN
8000139910289
Opprinnelsesland
Opprinnelsesland: Italy
Italy
Antall
12