
TOMATER SAN MARZANO 2550G SOLANIA
6626410
San Marzano-tomater kommer opprinnelig fra San Marzano-regionen i Campania, Sør-Italia. De dyrkes hovedsakelig i vulkansk jord nær Napoli og på Sicilia. San Marzano-tomater brukes ofte i italiensk matlaging til å lage sauser, salsa, pizza, bruschetta, og tomatsuppe. Deres høye kvalitet og unike smak gjør dem til en favoritt blant kokker over hele verden. San Marzano-tomater har en lang, avlang form og en tynn hud. De er røde og har en fast, kjøttfull konsistens med få frø.
På lager
Energi kj pr 100g | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100g | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 0.00 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
- Enumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
Karbohydrater pr 100g | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100g | 0.00 |
Kostfiber pr 100g | 0.00 |
Protein pr 100g | 0.00 |
Salt pr 100g | 0.00 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |