Skip to main content

Velkommen til Arne Sjules Storkjøkkenmesse den 28. mai 

Messen finner sted på Scandic Meyergården Hotell Spektrum, Mo i Rana, den 28.05, kl. 09:30-16:30

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til årets Storkjøkkenmesse. Dette året har vi rekordmange leverandører som er klare til presentere de siste nyhetene som er kommet på markedet. Her kan dere hente inspirasjon til nye menyer, få innsikt i de siste trendene og ikke minst få muligheten til å møte bransjefolk, kokker og andre mat- og drikkeentusiaster.

Messen er skreddersydd for våre kunder, uansett om du driver barnehage, kantine, kafé, restaurant, hotell eller sykehjem. Dette er en ideell arena for å bygge nettverk, dele innsikt og utforske nye muligheter sammen. Vi gleder oss til å se deg der!

 

Sted: Scandic Meyergården Hotell Spektrum, Mo i Rana

Tid: Tirsdag 28.05.2024 kl. 09.30 – 16.30

Alkoholmessen: Åpner kl. 12.30 – 16.00 (aldersgrense 18 år)

 

Etter endt messe holder vi messemiddag kl. 19.30 på Scandic Meyergården Hotell. Billett til messefesten blir utlevert ved ankomst på messen tidligere på dagen. Husk å melde deg på!

 

I løpet av messen arrangeres det også to seminarer. 

  • Tine Meierier inviterer til ostekurs med sin osteekspert Katharina Sandberg Lund. Sted: Scandic Meyergården kl. 11:30 - 12:30.
  • Orkla inviterer til en spennende foredragstime om blant annet de siste spisetrendene med Thierry Michel i spissen. Sted: Scandic Meyergården kl. 13.00 - 14.00.
Påmelding på disse finner du i samme påmeldingsskjema under. OBS: Kun plass til 40 stk. på seminarene – så vær tidlig ute!

For å melde deg på, vennligst benytt påmeldingsskjema under: