Skip to main content

Om oss

 

Vår visjon

Arne Sjule AS skal være den beste samarbeidspartner på totalleveranser til storhusholdning, service- og serverings­bedrifter i Nordland. Bedriften skal være en foretrukket totalleverandør på Helgeland og i Salten for storhusholdningene på grunn av pris, kvalitet, produktutvalg, leveringsdyktighet og kompetanse.

 

Historikk

Firmaet Arne Sjule ble stiftet i august 1950 av nåværende eiers far, Arne Sjule. Fra starten av ble det drevet som et enmannsfirma med salg til kiosker og dagligvarer - da basert på en rekke agenturer. I 1960 var det 5 ansatte i firmaet - da med agenturer for Findus og Diplom-Is. Fram til 1991 økte omsetningen til 16 millioner kroner - fortsatt med hovedvekt på dagligvare. Etter hvert ble omsetningen dreid over på storhusholdning og vi vil i 2019 omsette for 280 millioner kr, da hovedsakelig på storhusholdning.

 

I dag er vi å finne i Moloveien 8 i Mo i Rana, hvor vi disponerer 4300kvm. Vi har i takt med den økte omsetningen fått et bredere utvalg i alle varegrupper. I de siste årene har vi hatt spesielt fokus på varegruppene kjøtt, frukt/grønt, alkoholholdige drikkevarer og tobakksvarer - dette i tråd med vår filosofi som er å skaffe det kunden etterspør – og å framstå som en totalleverandør.